Jubileum


Onze school bestaat 50 jaar! Het bijzonder onderwijs is ons gegeven en dit jaar herdenken we dat we het al 50 jaar uit Gods hand mogen ontvangen!

Om stil te staan bij dit jubileum, zijn er een aantal activiteiten gepland.
 
  • Op D.V. donderdagavond 30 mei willen we onze jubileumweek openen met een herdenkingsdienst. Deze dienst zal om 19:00 aanvangen in de Ger. Gem. van Hardinxveld-Giessendam. Allen van harte uitgenodigd!
 
  • In de week die daarna volgt, zal er op school een jubileumweek zijn. In de groepen zullen we stilstaan bij het jubileum en we werken met elkaar toe naar zaterdag 8 juni!
 
  • Op D.V. zaterdag 8 juni is er in de school een reünie en op het plein een markt. Alle (oud-)leerlingen, ouders, (oud-)collega's, leden en (oud-)bestuursleden, andere betrokkenen en belangstellenden zijn van harte welkom van 10:00 - 14:00.

Ben je oud-leerling en vind je het leuk je oud-klasgenoten te ontmoeten? Spreek dan met elkaar een tijd van ontmoeting af. Wij zorgen voor ingerichte lokalen om elkaar te ontmoeten!

Als er vragen zijn over het jubileum, kunt u contact opnemen met de directeur van de school, meester De Bruijn (m.debruijn@koelmangorinchem.nl) of de managementassistent, juf De Jongh (a.dejongh@koelmangorinchem.nl). Telefonisch zijn we bereikbaar op 0183-621645.