Aanmelding leerlingen

Meer zien van onze school?
Wellicht heeft u al veel gehoord of gelezen over onze school. Maar er is niets mooier om met eigen ogen te zien hoe het op onze school gaat. Daarom nodigen we u van harte uit om de sfeer te komen proeven! Jaarlijks organiseren we (in januari - februari) enkele kennismakingsmorgens voor nieuwe ouders én houden we een informatieavond om u verder te informeren.  

U bent echter ook op andere momenten van harte welkom op onze school! Als u meer informatie wilt, een bezoek aan de school wilt brengen om kennis te maken of uw kind(eren) wilt aanmelden, neem dan contact op met meester De Bruijn (m.debruijn@koelmangorinchem.nl) of juf De Jongh (a.dejongh@koelmangorinchem.nl). U kunt ook de school bellen (0183-621645). Samen met u bespreken we dan wat we inplannen: een persoonlijk gesprek, een bezoek aan de school, een online meeting of iets anders!  

Aanmelden 

Wilt u uw kind(eren) bij ons op school aanmelden? Wat fijn! We zullen u en uw kind(eren) warm welkom heten en hopen dat ze een goede tijd hebben op onze school! 
Bij de aanmelding is het de gewoonte om een aanmeldingsformulier in te vullen. Die kunt u opvragen bij juf De Jongh (a.dejongh@koelmangorinchem.nl) of via het telefoonnummer van de school (0183-621645). Als u nog vragen heeft m.b.t. de aanmelding of meer informatie wilt, neem dan ook contact met ons op! Na het inleveren van het aanmeldingsformulier, nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek op onze school.